فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی
بدنه فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی از جنس پلی پروپیلن الیاف دار می باشد.
جنس پروانه در فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی از جنس پلی پروپیلن الیاف دار و درجه حفاظت فن IP54 می باشد.
کلاس عایق بندی موتور در فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی B می باشد.
عملکرد موتور درفن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی از نوع دائم کار می باشد.
فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی جهت نصب در هودهای خانگی مناسب می باشد.
برای مشاوره و راهنمایی جهت خرید هواکش فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی با کارشناس بخش فروش تماس بگیرید.
برای خرید هواکش فن دمنده سانتریفیوژ فوروارد هود قاب پلاستیکی لطفا از جدول مشخصات فنی ظرفیت مورد نظر را انتخاب و به سبد خرید اضافه کنید.
قیمت : ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
فن های سانتریفیوژ تاسیساتی یا گریز از مرکز برای ایجاد ظرفیت های هوادهی متوسط در فشار استاتیکی متوسط به بالا هستند. بر خلاف فن های محوری یا آکسیال که جهت ورود و خروج هوا با جهت گردش محور یکسان است، در این فن ها هوا در جهت محور به فن وارد می شود و در جهت عمود بر محور از آن خارج می گردد.
با توجه به فشار استاتیکی بالا و شکل دهانه خروجی ، این فن ها قابلیت اتصال به شبکه کانال کشی را دارند. از این رو در پروژه هایی که شبکه کانال کشی و یا سایر تجهیزات معمول تهویه هوا مانند فیلتر وجود دارد ، از فن های سانتریفیوژ جهت غلبه بر این فشار استفاده می شود. دسته بندی فن های سانتریفیوژ بر اساس شکل پروانه آنها انجام می شود. پروانه فن های سانتریفیوژ معمولا به دو گروه عمده فوروارد و بک وارد تقسیم می شود. حلزونی در این فن ها وظیفه هدایت هوا و انتقال آن به سمت دهانه خروجی را بر عهده دارند.

اتصال پروانه به فن موتور می تواند از طریق پولی تسمه یا اتصال به صورت سیستم کوپل مستقیم باشد . در اتصال از طریق پولی تسمه با تغییر سایز پولی ها می توان سرعت گردش پروانه را تنظیم کرد، ولی با توجه به اینکه سیستم پولی تسمه مشکلاتی مانند اتلاف انرژی و همچنین فرسودگی و نیاز به تعویض تسمه با توجه به گذشت زمان را دارد ، به طور کلی توصیه می شود در کاربردهایی که امکان استفاده از کوپل مستقیم وجود دارد ، از سیستم کوپل مستقیم استفاده شود. موتور این فن ها نیز به صورت تک فاز و یا سه فاز در سرعت های ۹۰۰، ۱۴۰۰ و ۲۸۰۰ دور بر دقیقه قابل استفاده می باشد.
- در صورت نصب هواکش به کانال و یا لوله از پس نزدن هوا به داخل اطمینان حاصل نمایید .
- برای تمیز کردن هواکش می بایست پس از خاموش کردن دستگاه و اطمینان از قطع بودن منبع تغذیه اقدام به نظافت سطح خارجی هواکش از هر گونه گرد و غبار کنید. این کار بهتر است با دستمال پارچه ای نرم و نم دار انجام شود و بعد از نظافت ترجیحا با دستمال خشک فن دمنده پاک و خشک شود.
- در صورت امکان فن صنعتی فلزی دمنده باید در محل های دارای برق گیر ارث نصب شود.
- حداقل ارتفاع مجاز محل نصب فن صنعتی فلزی دمنده تا زیر پروانه ۲٫۳ متر می باشد.
